Popups Example

Jesper Tønning

Naturfotograf. Udstillinger, bøger, specialblade mm.

Naturfotograf med sans for mirakler

Min passion for fotografering har været en livslang affære – jeg har fotograferet natur og landskaber i mere end tyve år.

Mine billeder er udtryk for min kærlighed til naturen, at være tæt på naturen føles altid meningsfuld, jeg kan sige, at min reaktion på at være i naturen føles åndelig. Det hjælper mig med at forstå, hvad der er vigtigt i livet og holde kontakten med de ting, der er vigtige for mig.

I dag er mit fotografi blevet til en livsstil, hvor oplevelsen af ​​at være udendørs er lige så vigtig som selve billedet. Du behøver ikke at gå langt væk for at finde de gode motiver, det er min filosofi. Jeg håber mit arbejde vil inspirere folk til at genoprette forbindelse til naturen og respektere vores miljø.

Naturen står aldrig stille, jeg står ikke stille, og naturfotografering er en uendelig læringsproces – det er mit drive, men mest af alt handler det om at lade dit hjerte blive rørt af naturen.

Anerkendt og prisbelønnet

Jesper Tønnings arbejde har gennem årene opnået mange priser i nationale og internationale fotokonkurrencer, og hans billeder er dukket op i adskillige sammenhænge som udstillinger, reklamer, brochurer, bøger, kalendere, postkort og specialblade.

Fotos af Jesper Tønning

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen