Popups Example

Image By Heart

Vi skruer op for fotokunsten

Image By Heart er kommet til verden, fordi der manglede et samlende site, hvor danske fotografer kan vise deres bedste billeder – og hvor danskerne kan købe dem. Flot trykt og med professionel finish – indrammet eller monteret på glas eller metal.

Image By Heart er eksklusiv fotokunst med ægte stemninger, begivenheder og mennesker. Eksklusiv fordi der kun laves 40 eksemplarer af hvert billede, og fordi fotograferne er blandt de dygtigste og mest efterspurgte på deres felt. Eksklusiviteten fremhæves med højkvalitets papir og print samt professionel montering.

Mange af fotografierne har sit udspring i det klassiske reportagefoto, men vi bevæger os ud over den definition. Her er landskaber, mennesker, stilleben, brutalisme, lidenskab, humor, kærlighed, liv og død. Nogle i farver andre i sort/hvid.

Det perfekte match

Bag Image By Heart står Stine Norden og Søren Rud fra Life Exhibitions og Inge Bang og Troels Rasmussen fra Dansk Plakatkunst.

Stine Norden og Søren Rud

Stine Norden og Søren Rud

Life Exhibitions

Stine og Søren er begge fotografer. I Life Exhibitions har de specialiseret sig i udstillinger og arrangementer, der gør folk mere opmærksomme på vores planet og den verden, vi lever i i dag.

Troels Rasmussen og Inge Bang

Troels Rasmussen og Inge Bang

Dansk Plakatkunst

Troels og Inge er begge journalister. I Dansk Plakatkunst genudgiver de reklameplakater fra dansk plakatkunsts storhedstid i 1900-tallet og hænger dem op i folks stuer.

Instagram


@ imagebyheart

1 stk. Hotel Genio, Rom. Indrammet fotokunst af Søren Rud @sorenrud . Vælg størrelse og montering på IMAGEBYHEART. COM #fotokunst #photoart #interiør #boligindretning
Kan du se, hvad der er pakket ind på billedet?

Thorbjørn Hansen @kontraframe har spottet Christansborg under restaurering, hvilket giver et andet view, da det nærmest ligner en New York skyskraber, som det er pakket ind her. 
Du kan se hvordan det ser ud i de forskellige rammer vi tilbyder eller helt uden. 
#christiansborg
#københavn #copenhagen 
#cityarchitecture #byrum  #newnordic
#fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #nordicart #danishart
#walldecor
Kunst er for vigtig til ikke at dele - så del den✌🏼#sharetheart 
#fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #nordicart #danishart
#walldecor

Få vores nyhedsbrev med gode fotohistorier og tilbud