Popups Example

Image By Heart

Vi skruer op for fotokunsten

Image By Heart er kommet til verden, fordi der manglede et samlende site, hvor danske fotografer kan vise deres bedste billeder – og hvor danskerne kan købe dem. Flot trykt og med professionel finish – indrammet eller monteret på glas eller metal.

Image By Heart er eksklusiv fotokunst med ægte stemninger, begivenheder og mennesker. Eksklusiv fordi der kun laves 40 eksemplarer af hvert billede, og fordi fotograferne er blandt de dygtigste og mest efterspurgte på deres felt. Eksklusiviteten fremhæves med højkvalitets papir og print samt professionel montering.

Mange af fotografierne har sit udspring i det klassiske reportagefoto, men vi bevæger os ud over den definition. Her er landskaber, mennesker, stilleben, brutalisme, lidenskab, humor, kærlighed, liv og død. Nogle i farver andre i sort/hvid.

Det perfekte match

Bag Image By Heart står Stine Norden og Søren Rud fra Life Exhibitions og Inge Bang og Troels Rasmussen fra Dansk Plakatkunst.

Stine Norden og Søren Rud

Stine Norden og Søren Rud

Life Exhibitions

Stine og Søren er begge fotografer. I Life Exhibitions har de specialiseret sig i udstillinger og arrangementer, der gør folk mere opmærksomme på vores planet og den verden, vi lever i i dag.

Troels Rasmussen og Inge Bang

Troels Rasmussen og Inge Bang

Dansk Plakatkunst

Troels og Inge er begge journalister. I Dansk Plakatkunst genudgiver de reklameplakater fra dansk plakatkunsts storhedstid i 1900-tallet og hænger dem op i folks stuer.

Instagram


@ imagebyheart

Smukt ser det ud, når isen bryder op her ved Diskobugten i Grønland. 
Men det sker tidligere end for bare 15 år siden og @jakobdall fotograferer klimaforandringer i flere af hans værker. Se de andre via link i bio og bestil dit yndlings til hjemmet

#grønland #diskobugten #klima #klimaforandringer #natur #naturephoto #climatechange #climatechangeisreal #greenland #discobay
“Klap lige kamelen”
Der sidder en vagtpost i Sahara i et lille skur og han stikker ind i mellem hånden ud for at klappe son vagtkamel...
Tine Harden er fotografen og du kan blive ejer af dette fantastiske foto. 
#vagtpostenisahara #sahara
Trænger dit hjem til lidt råt og smukt input, så er dette foto af@klaus_bo perfekt. 
#skyggerilejren finder du på på vores hjemmeside imagebyheart.com og der er mange andre smukke og rå fotos at vælge imellem. 
#indretning #reportagefoto #boligindretning #boliginspiration

#fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #nordicart #danishart
#walldecor

Få vores nyhedsbrev med gode fotohistorier og tilbud