Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Øjeblik

Jeg stod i læ bag et træ, da ræven pludselig stod og kiggede på mig. Jeg nåede at tage et par billeder, inden ræven forsvandt i det tætte krat.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0105 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Det tidlige forår er en tid med forandringer, lige som man går og tror, det er blevet forår, kan en kraftig snebyge forandre landskabet til en barsk vinterverden.

I midten af marts måned for nogle år siden gik jeg en tur i skoven for at fotografere rådyr i snevejr. På hjemturen fik jeg en bonus. Jeg stod i læ bag et træ, da ræven pludselig stod og kiggede på mig. Jeg nåede at tage et par billeder, inden ræven forsvandt i det tætte krat.

Det var en fantastisk oplevelse, ræven i perfekt forening med det vinterlige landskab. Billedet har en utrolig dybde og stemning, det er et af de øjeblikke, som jeg hele tiden er på jagt efter, som opstår pludseligt og uventet, men sådan er livet. Det her billede er tidsløst, og man bliver aldrig træt af at se på det, det skal nydes i stort format på væggen. Så kan man jo tænke på alle de oplevelser, som venter derude.

 

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen