Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Tordenbyge ved Råbjerg Mile

Råbjerg Mile tromler alt ned på sin vej mod Kattegat og efterlader sit voldsomme spor i landskabet, her er der konstant forandring – meget inspirerende for en fotograf.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0102 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tag:
Del:

Lidt syd for Skagen ligger den imponerende Råbjerg Mile, en fredet vandreklit og en stor sandkasse til børn i alle aldre.

Milen tromler alt ned på sin vej mod Kattegat og efterlader sit voldsomme spor i landskabet, her er der konstant forandring – meget inspirerende for en fotograf.

Vinden kan være ubarmhjertig, og sandfygningen kan blive en stor udfordring, vinden flytter sandet og skaber fantastiske formationer og kompositioner.

På bagsiden af milen er landskabet fladt, og når det ikke er for varmt, står der vand i de nye milesøer. Pionerplanterne etablerer sig der, og de er kendetegnet ved, at de kan klare de barske forhold på en nøgen jord, faktisk ligner landskabet Danmark, da isen trak sig tilbage efter sidste istid.

Råbjerg Mile er enestående i sin art og kan ikke sammenlignes med nogen anden naturseværdighed i dette land. Det er et unikt sted, med højt til himmelen, og her kan man virkelig få nogle ekstreme billeder i kassen, ud over oplevelsen er billederne mit vidnesbyrd af en landskabsform i konstant forandring.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen