Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Bølger brydes

Er der noget mere beroligende og afstressende end at gå en tur ved stranden? Jeg kan garantere dig en afstressende følelse, når billedet hænger på væggen i dit hjem!

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0096 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , Tag:
Del:

Er der noget mere beroligende og afstressende end at gå en tur ved stranden?

Lyden af bølgerne og mågeskrig får mig altid til at tænke på ”Marooned” af Pink Floyd, det er musik, som har inspireret mig utallige gange. Måske er det lydbilledet, der bringer en speciel stemning frem, som jeg forsøger at omsætte til billeder. Under alle omstændigheder bliver jeg inspireret af musik, måske bliver du inspireret af mit billede til at komme ud til havet.

Jeg kan garantere dig en afstressende følelse, når billedet hænger på væggen i dit hjem! De rolige bølger og pastelfarver er med til at skabe en indre ro, men skyerne får alligevel en til at stoppe op, for de skaber drama – er der et uvejr på vej, eller driver det væk?

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen