Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Sommerdrøm

De smukke margueritter svajer sagte i den lette brise, og det hele virker lidt kaotisk, med græsser og blomster indviklet i hinanden.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0099 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , Tag:
Del:

Det bløde gyldne aftenlys danner rammen på denne sommerstemning fra heden.  De smukke margueritter svajer sagte i den lette brise, og det hele virker lidt kaotisk, med græsser og blomster indviklet i hinanden.

Når man nærstuderer billedet, begynder der at danne sig en orden og en ro i billedet. Naturen er kompliceret ligesom livet, men tager man sig tid til at se, får man et indtryk af naturens orden. Min vigtigste opgave som fotograf er at forenkle, hvad jeg ser og gøre det  spiseligt for betragteren, naturligvis må der gerne efterlades noget til fantasien.

Sidder man en kold vinterdag og kigger ud på det grå farveløse landskab, kan man betragte dette billede og drømme om lune sommeraftner og ferie i det danske

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen