Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Mellem himmel og hav

Indtrykket af vild natur findes her, ved Bulbjerg på vestkysten. Måske er det bare en illusion, men naturen er barsk, og man føler, at der er højt til himmelen.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0097 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Det her billede er et af mine klassikere, en stemning jeg aldrig bliver træt af at se på.

Man kan godt sige, dette er et glansbillede af den barske natur ved vestkysten, for der er næsten altid vind i yderste klitrække. Der var nærmest helt vindstille denne tidlige morgen i maj måned, mosekonebryggen ligger lavt over landskabet og man føler virkelig, at man svæver mellem himmel og hav.

Bulbjerg er en 47 meter høj kalkstensknude med en enestående udsigt efter danske forhold; på de udsatte klippeafsatser ud mod havet yngler den nordatlantiske mågefugl Riden. Bulbjerg er fredet for at bevare områdets unikke natur og udsigter, derfor er området heldigvis ikke plastret til med sommerhuse, fiskerbyen Lild strand kan ses i det fjerne, så billedet er en fin blanding af natur og kultur.

Indtrykket af vild natur findes her, måske er det bare en illusion, men naturen er barsk, og man føler, at der er højt til himmelen.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen