Popups Example

- Fotografer -

ÆSTETIK, GEJST OG GODT HÅNDVÆRK

Image By Heart samler 10 af Danmarks bedste og mest erfarne fotografer.
De bevæger sig i vidt forskellige verdener men er fælles om trangen til at formidle gennem deres fotokunst.

Tine Harden

Tine Harden

Dansk fotografis ukronede dronning, det er Tine Hardens uofficielle titel. Hun har taget billeder i mere end 80 lande – de 24 af dem alene på det afrikanske kontinent, som hun elsker og vender tilbage til igen og igen.

Læs mere »
Lars Krabbe

Lars Krabbe

Lars Krabbe er kendt for sit gode humør og elsker humor i fotografiet, især hvis der samtidig er en flig af alvor til at bibringe spændvidde. Fem førstepræmier i Årets Pressefoto.

Læs mere »
Fotograf Klaus Bo

Klaus Bo

Klaus Bo har arbejdet 15 år som freelance-fotograf. Lige nu fotograferer han døderitualer i hele verden til projektet Dead and Alive.

Læs mere »
Thorbjørn Hansen

Thorbjørn Hansen

Arkitektur- og byrumsfotograf. Thorbjørn Hansen søger efter forandringerne, kontrastene og stemningerne i rummene omkring os i sit fotografi, måden vi bygger, bruger og lever i dem.

Læs mere »
Fotograf Nanna Kreutzman

Nanna Kreutzmann

Nanna Kreutzmann er prisvindende dansk freelance fotojournalist, dokumentarfotograf og undervandsfotograf – drevet af en dyb fascination af havet og en stor bekymring for vores miljø.

Læs mere »
Fotograf Jesper Tønning

Jesper Tønning

Naturfotograf. Jesper Tønnings passion for fotografering har været en livslang affære – han har fotograferet natur og landskaber i mere end tyve år.

Læs mere »
Fotograf Steven Achiam

Steven Achiam

Uretfærdigheder i alle afskygninger er Steven Achiams fokus, når han arbejder som foto- og videojournalist. Han interesserer sig for menneskerettigheder og sociale problemstillinger. Arbejder på Børsen.

Læs mere »
Jakob Dall

Jakob Dall

International prisvindende freelance fotojournalist med base i København. Jakob Dall og arbejder for dagblade, magasiner og ngo’er verden over.

Læs mere »
Fotograf Søren Rud

Søren Rud

Søren Rud tog sit første pressebillede som 12-årig. Han var med til at starte Alfa Press og arbejdede også i nogle år som billedchef på Politiken. I dag arrangerer han fotoudstillinger.

Læs mere »
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen