Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Sælunge ved Anholt Fyr

Naturen på Anholt kan være barsk, og under en sommerstorm lå denne sælunge på stranden ved fyret. Jeg tog hurtigt en serie billeder af ungen uden at forstyrre den, måger og krager er dens fjender, og de skulle jo nødigt blive nysgerrige.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0101 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tags: ,
Del:

Naturen på øen Anholt er i absolut særklasse, midt mellem Danmark og Sverige ligger denne perle i Kattegat.

Jeg har besøgt øen op imod tyve gange, på alle årstider har jeg vandret rundt i den unikke natur. Midt på øen ligger ørkenen med sit vidtstrakte landskab med indlandsklitter og lavhede. Her finder jeg ro, stort set ingen andre steder i Danmark er der så roligt som her.

Da jeg begyndte at besøge øen, var der nærmest ingen mobil dækning eller internet, og radioen kunne oftest  kun modtage svenske kanaler, så jeg fik mine vejrmeldinger sent om aftenen via langbølgefrekvensen til skibsfarten. I dag er situationen helt anderledes, og man kan få opdaterede vejrmeldinger via 4G.

Meget er sket siden 2002, hvor jeg besøgte øen første gang, naturen er dog lige så barsk som dengang. Nærmest som en pilgrimsrejse skal jeg altid ud til fyret ved ”totten”, her er der sæler og et rigt fugleliv. Som sagt er naturen barsk og under en sommerstorm lå denne sælunge på stranden ved fyret, måske kommer moderen og giver den mælk, men ofte når der er kraftig vind, bliver ungen overladt til sig selv.

Jeg tog hurtigt en serie billeder af ungen uden at forstyrre den, måger og krager er dens fjender, og de skulle jo nødigt blive nysgerrige. For mig er dette billedet af Anholt, dog behøver man ikke at have besøgt øen for at have billedet hængende på vægen, den danske kyst er imponerende, og på stranden kan man være heldig at se sæler.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen