Popups Example
Jesper Tønning Jesper Tønning

Vinterlys

Træerne står afklædte i landskabet og blotter deres sande jeg, man kan se deres grene og rynker i stammen.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0104 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tag:
Del:

For mig er vinteren den mest inspirerende tid på året, lyset har en kvalitet, som kan bruges hele dagen. Lange skygger, blålige toner kombineret med solens varme lys er den perfekte forening.

Træerne står afklædte i landskabet og blotter deres sande jeg, man kan se deres grene og rynker i stammen. Fotografering af træer adskiller sig ikke meget fra at lave portrætter af mennesker, dog er træerne mere statiske, men det tager tid at afbillede stemningen eller naturens sjæl.

På dette billede spejles skumringslyset i skovsøen, og træernes stammer opdeler billedet, så de varme toner adskilles fra de kølige blå nuancer. Er det kunst, ja det vil jeg lade være op til betragteren, men jeg synes det har maleriske kvaliteter, selvom det er et fotografi. Billedet har efter min mening indfanget vinterens sjæl og giver en vidunderlig stemning, næsten som en Claude Monet, men bare med et indtryk af det nordiske lys.

 

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen