Popups Example
Søren Rud Søren Rud

Friske Moraler

Taget på vej mod Ebeltoft. Billedet blev senere forside (dog i farve) på det første nummer af månedsmagasinet Press.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0091 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , ,
Del:

Jeg var på vej hjem fra en ferie i Jylland, og på vejen mod Ebeltoft kørte jeg forbi de her drenge. Det gik et par hundrede meter, før det gik op for mig, hvad der egentlig stod på skiltet, og så kom de der sekunder, mens bilen drøner ud af landevejen, hvor man har en heftig debat med sig selv:  Skal jeg stoppe og køre tilbage og dobbelt-checke, eller bare køre videre, vel vidende at man har en hårdt prøvet familie i bilen, der sikkert vil protestere?

Frem og tilbage går debatten i nogle få sekunder.  Jeg vandt argumentationen med mig selv.  Stoppede og kørte tilbage.  Billedet blev senere forside (dog i farve) på det første nummer af månedsmagasinet Press, et nyt meget seriøst blad, der skulle blive et centralt organ for undersøgende og dybdeborende journalistik.  Jeg synes billedets “moral” lige tog toppen af det, man kunne frygte blev lidt for seriøst.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen