Popups Example
Søren Rud Søren Rud

Rom: Hotel Genio

Jeg var i Rom i februar 1989. En dag midt i ugen forsvandt vinterens kølighed, og solen begyndte at varme.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0093 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , , Tag:
Del:

Jeg var i Rom i februar 1989. En dag midt i ugen forsvandt vinterens kølighed, og solen begyndte at varme.

Det var som om Rom vågnede. Ud myldrede romerne og indtog de gader og pladser, som de i vinterens løb kun nødigt opholdt sig på i længere tid.

På Piazza di Spagna myldrede det med romere, som for en aften fortrængte turisterne og bare sad på trappen, tænkte, snakkede, lyttede og i det hele taget bare nød, at kunne være ude kun iført en tynd jakke.

Det var så inspirerende og overvældende at opleve romerne genindtage deres by, at jeg ikke kunne lade være med at fotografere. For min egen skyld – ikke på bestilling fra kunder.

Faktisk var det så stor en oplevelse, at genfinde glæden ved bare at fotografere, at jeg året efter søgte et ophold i Bikubenfondens lejlighed i Rom og var så heldig at få den tildelt i tre forårsmåneder i 1991 med netop det formål – at fotografere for min egen skyld.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen