Popups Example
Jakob Dall Jakob Dall

Dagens fangst i River Shire

I Malawi har en dreng været ude og tømme garn på floden Shire i en lille hjemmelavet kano og sælger nu dagens fangst af fisk på et interimistisk marked ved flodbredden.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0001 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Fotografiet er taget på en reportage rejse til Malawi, hvor jeg skulle fotografere til en bog om børns levevilkår i Malawi: Children’s life in Malawi.

En ung dreng jeg mødte havde været ude og tømme garn på floden Shire i en lille hjemmelavet kano og solgte nu dagens fangst af fisk på et interimistisk marked ved flodbredden.  Det var ikke nogen ufarlig færd at fiske i floden, som er levested for mange flodheste og krokodiller.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen