Popups Example
Nanna Kreutzmann Nanna Kreutzmann

Forgængelighed

I Sinai i Rødehavet findes et af de mest berømte blå huller. Det er 90 meter dybt og en mekka for freedivere, folk der dykker dybt ind i havet kun med den luft, de har taget med fra overfladen.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0036 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

Havet minder os om, at tingene ikke har nogen essens eller et permanent selv, at menneskeliv opstår og opløses – som bobler.

Et par steder i verden har naturen dannet strukturer af koralrev, så “huller” i revet skaber et roligt område, beskyttet mod havet ved de omkringliggende koralrev. Disse steder refererer vi til som blå huller.

Et af de mest berømte er det blå hul i Sinai i Rødehavet. Det er 90 meter dybt og en mekka for freedivere, folk der dykker dybt ind i havet kun med den luft, de har taget med fra overfladen.

Jeg synes, det er fascinerende, hvordan mennesker kan blive ét med havet, at vi imod alle odds kan færdes der, hvor det virker så ulogisk for os – i et fremmed miljø uden luft. Undervandskabningernes verden.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen