Popups Example
Søren Rud Søren Rud

Rom: Trappen i Monti

Billedet af trappen er fra Monti-kvarteret. Jeg tog det i en periode, hvor jeg boede tre måneder i Rom – udelukkende for at fotografere det, jeg havde lyst til.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0090 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , , Tag:
Del:

Rom er ikke en typisk hovedstad.  Går man lige rundt om hjørnet fra de store vialer og corso’er, så er man i en landsby, hvor mange kender hinanden, hvor smukke scenerier lurer alle vegne – og hvor der er en hel anden afslappet atmosfære, end man normalt forbinder med Rom.

Billedet af trappen er fra Monti-kvarteret Jeg tog jeg i en periode, hvor jeg boede tre måneder i Rom – udelukkende for at fotografere det, jeg havde lyst til – og ikke som i hverdagen på bestilling fra kunder.

Opholdet resulterede i udstillingen og bogen “Rom under fire øjne” skrevet af min ven og kollega Poul Arnedal.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen