Popups Example
Tine Harden Tine Harden

Beltane Fire Festival

I Edinburgh i Skotland fejrer man den sidste nat i april Beltane Fire Festival. Med masser af fotogene mystiske ritualer.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0047 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , Tag:
Del:

I Edinburgh i Skotland fejrer man den sidste nat i april Beltane Fire Festival. En fejring af at sommeren er på vej.

Jeg står på toppen af Calton Hill i Edinburgh. Spændt og ophidset – som man jo er som fotograf, når man ikke rigtig ved, hvad det er, som skal ske, og man skal kæmpe med 12.000 andre om at få en god plads!

Ordet “ Beltane “ er keltisk og betyder “stærk hellig ild” og blev oprindeligt brugt om den nat, hvor man fejrede sommerens komme og det tidspunkt, hvor folk sendte deres kvæg på sommergræs.

Det var en fest, som fejrede fertiliteten for både dyr og afgrøder. Dengang var det druiderne, som antændt bålene. I dag er det new-age hippier som fejrer, at sommeren er på vej med store bål og masser af fotogene mystiske ritualer.

 

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen