Popups Example
Tine Harden Tine Harden

Alterdrenge i Harper

Jeg har fået lov til at komme “backstage” af biskoppen. Jeg er i særdeleshed fascineret af de skønne alterdrenge i kridhvide gevandter.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0054 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , , Tag:
Del:

Efter en fuldstændig vanvittig biltur gennem Liberia – i regntiden er det næsten umuligt – når vi endelig frem til byen Harper i det sydlige Liberia, tæt på grænsen til Elfenbenskysten.

Men byen Harper er hele den lange rejse værd.

Byen har været velhavende, for en af landet tidligere præsidenter, William Tubman, var født i Harper. I dag er hans palads indtaget af hjemløse, og hele byen emmer af tropisk fotogent forfald. Byen har også en stor katedral, og søndag morgen går jeg i kirke.

Jeg har fået lov til at komme “backstage” af biskoppen. Jeg vil gerne følge forberedelserne til messen, og jeg er i særdeleshed fascineret af de skønne “alterboys” – alterdrenge i kridhvide gevandter. Jeg er fluen på væggen – min ynglingsposition – og pludselig er symmetrien der.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen