Popups Example
Søren Rud Søren Rud

Gadefest i Pisserenden 1984

Gadefesterne i Pisserenden havde op imod 10.000 gæster. Det var her, Sneakers blev genforenet med Sanne Salomonsen i 1984.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0095 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Nørre Kvarter – bedre kendt som Pisserenden – var i 70’erne et råt og hårdt kvarter med slåskampe på barerne og prostituerede i vinduerne.  Mange af husene var misligholdt og der var huse i mange af de mørke baggårde, hvilket gjorde, at kvarteret tiltrak kunstner-typer, som ikke havde råd til en stor husleje, og godt kunne lide det rå kvarter.

Så i takt med at musikere, forfattere, journalister, fotografer og skuespillere flyttede ind til de billige huslejer (og huller i tagene), så blev kvarteret udefra opfattet som mere og mere trendit.  Samtidig byfornyede kommunen og rev mange af husene i baggårdene ned, så området blev på flere måder mere og mere attraktivt.  Der skete derfor det,  der altid sker i Europas storbyer, når et område bliver smart, nemlig, at fx. reklamebureauer gerne vil have adresse der.  De gjorde – ofte via smarte advokater – deres yderste for at få smidt beboerne ud, så du kunne få fat i ejendommene.

Set samme oplevede vi i Pisserenden, hvor jeg selv flyttede ind i 1973.  Vi tog dog kampen op, organiserede os i en Beboerforening (der stadig eksisterer) og bekæmpede spekulanterne hus for hus.  Det lykkedes i stor udstrækning, hvilket betyder, at mange af de beboere, der er i dag, har boet der i mange år, og kender hinanden.  For at få råd til advokater (som vi brugte mod spekulanternes) arrangerede vi 5 år i træk store gadefester i Skt. Peders Stræde med op mod 10.000 gæster.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen