Popups Example
Tine Harden Tine Harden

Vagtposten i Sahara

I Sahara sad vagtposten i et lille skur og gloede ud over ørkenen. Med jævne mellemrum stak han hånden ud af et lille glughul og kløede sin vagtkamel.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0053 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , , Tags: ,
Del:

Efter mange dage i støvede, kaotiske, larmende – men skønne Cairo fik jeg brug for en dag på landet og tog på en udflugt til Saqqara. Her kan man se på pyramider og få en fornemmelse af Sahara´s enorme vidder.

På et højt plateau sad der en soldat i et lille skur og gloede ud over Sahara. Med jævne mellemrum stak han dovent hånden ud af et lille glughul og kløede lidt på sin “vagtkamel”.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen