Popups Example
Tine Harden Tine Harden

The Dog Kiss

Hun løftede hunden op – og i samme sekund gav den hende et ordentligt slik under næsen. Hunden var glad, damen var glad – og jeg var MEGET glad!

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0052 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Street-photography har altid været en af mine ynglingsbeskæftigelser, når jeg har rejst. Og hvis man har de humoristiske briller på, så vrimler gaderne med oplagte motiver.

Jeg har altid haft et godt øje til hunde, og i Paris havde jeg spottet denne kvinde, som trissede afsted med en hund – som lignede hende meget.

Jeg præsenterede mig og spurgte, om jeg måtte tage et billede af hende og hunden. Hun løftede den venligt op – og i samme sekund gav hunden hende et ordentligt slik under næsen. Hunden var glad, damen var glad – og jeg var MEGET glad!

Jeg vidste med det samme, at billedet skulle hedde “The Dog Kiss”

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen