Popups Example
Tine Harden Tine Harden

På taget i Sanaa

Om morgenen trak jeg gardinerne til side på mit hotel i Sanaa i Yemen, og dette syn mødte mig. Det var så utroligt smukt og uvirkeligt.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0046 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Den gamle bydel i hovedstaden Saana i Yemen er på UNESCO´S verdensarvsliste på grund af den måde, man dekorerer husene.

Jeg var ankommet til hotellet i Sanaa fra lufthavnen  meget sent om natten efter en fuldstændig sindssyg taxitur med 170 km i timen. Det var bælgmørkt, og jeg var meget træt, så jeg gik straks på hovedet i seng.

Om morgenen trak jeg gardinerne til side, og dette syn mødte mig. Jeg havde det, som om jeg var på syre – et drømmesyn ( jeg troede faktisk i starten at jeg drømte ) – det var så utroligt smukt og uvirkeligt.

Midt at alt det monokrome kom der så en person til syne på et af tagene. Jeg flåede mit kamera op af fototasken, og det blev det første billede, jeg tog i Yemen.

Jeg var helt afsindigt begejstret for Yemen – det var et slaraffenland for en fotograf. I dag er der borgerkrig – det er så sørgeligt!

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen