Popups Example
Tine Harden Tine Harden

Oil Wrestling

I Oil Wrestling er det svært at fastholde modstanderen, så det er tilladt at stikke en hånd ned i modstanderen buks for at få bedre fat!

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0051 Årstal: Limited edition: 40 stk Varekategorier: , , , Tag:
Del:

Nationalsporten i det nordlige Tyrkiet er Oil Wrestling, og i 655 år er et af verdens ældste brydermesterskaber “Kirkpinar”  blevet afholdt i byen Edirne – i den europæiske del af Tyrkiet.

Ca. 2000 brydere fra små bitte drenge med spinkle arme til kæmpe store muskelmænd i str. XXXXL kæmper om æren og store pengepræmier i den lille uge, festivalen varer.

Det specielle ved denne Kirkpinar-brydning er, at deltagerne er smurt ind i et tykt lag af olivenolie, og at bryderne bærer en “kispet” – en tung sort buks lavet af bøffelskind og med ejerens navn sat i nitter på lænden.

I den varme sol bliver olien mere og mere flydende, og modstanderen bliver sværere og sværere at fastholde – derfor er det i oliebrydning tilladt at stikke en hånd ned i modstanderen buks for at få bedre fat!

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Be the first to review “Oil Wrestling”

Instagram


@ imagebyheart

Brug et øjeblik på at spotte ræven på billedet. 
@jesper_tonning var til stede med kameraet det helt rigtige tidspunkt til at fange dette vilde øjeblik i naturen. Det anbefales at nyde det i stor format på væggen⭐️ #øjeblik #imagebyheart 
#nature #naturephotograph #naturephotography #åndehul #breathingspace #indretning #homeinspo #scandinavianliving #hygge #nordichome #danishart #nordiskstil

#newnordic
#fotokunst #photoart #interior #indretningsinspiration #boligindretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #danishart
#walldecor
Et glansbillede af den barske natur ved vestkysten, for der er næsten altid vind i yderste klitrække. Der var nærmest helt vindstille denne tidlige morgen i maj måned, mosekonebryggen ligger lavt over landskabet og man føler virkelig, at man svæver mellem himmel og hav.
@jesper_tonning er fotografen bag.

#mellemhimmeloghav #imagebyheart.com 
#nature #naturephotography #åndehul #breathingspace #indretning #homeinspo #scandinavianliving #hygge #nordichome #danishart #nordiskstil
#newnordic
#fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #boligindretning #boligindretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #nordicart #danishart
Vi er her for at møde andre havvæsener.

@nannakreutzmann 
sammen med freediver Alex Lozano, Mantabay, Bali.

#underthewaves #freediving #oceanlover #imagebyheart 
#nature #naturephotografy #åndehul #breathingspace #indretning #homeinspo #scandinavianliving #hygge #nordichome #danishart #nordiskstil #fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #boligindretning