Popups Example
Tine Harden Tine Harden

Oil Wrestling

I Oil Wrestling er det svært at fastholde modstanderen, så det er tilladt at stikke en hånd ned i modstanderen buks for at få bedre fat!

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0051 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tag:
Del:

Nationalsporten i det nordlige Tyrkiet er Oil Wrestling, og i 655 år er et af verdens ældste brydermesterskaber “Kirkpinar”  blevet afholdt i byen Edirne – i den europæiske del af Tyrkiet.

Ca. 2000 brydere fra små bitte drenge med spinkle arme til kæmpe store muskelmænd i str. XXXXL kæmper om æren og store pengepræmier i den lille uge, festivalen varer.

Det specielle ved denne Kirkpinar-brydning er, at deltagerne er smurt ind i et tykt lag af olivenolie, og at bryderne bærer en “kispet” – en tung sort buks lavet af bøffelskind og med ejerens navn sat i nitter på lænden.

I den varme sol bliver olien mere og mere flydende, og modstanderen bliver sværere og sværere at fastholde – derfor er det i oliebrydning tilladt at stikke en hånd ned i modstanderen buks for at få bedre fat!

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen