Popups Example
Lars Krabbe Lars Krabbe

O sole mio!

Jeg nuppede to film med den lille operasanger i forgrunden. Billedet blev kåret til Årets Danske Hverdagsbillede i konkurrencen Årets Pressefoto 1999.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0030 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tag:
Del:

På den første rigtige forårsdag i 1998 gik jeg en tur ved vandet, og i Charlottenlund Strandpark mødte jeg disse fire damer, der luftede hver deres hund. De mødtes næsten hver formiddag med det formål.

Jeg faldt pladask for den ene hund, som var mere end almindeligt forårskåd. Jeg nuppede to film med den lille operasanger i forgrunden, og da jeg kom hjem på redaktionen og fik fremkaldt filmene, kunne jeg konstatere, at den ikke for alvor rørte jorden på nogen af de 72 eksponeringer.

Billedet blev kåret til Årets Danske Hverdagsbillede i konkurrencen Årets Pressefoto 1999.

 

 

 

 

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen