Popups Example
Thorbjørn Hansen Thorbjørn Hansen

Marmorkirken

Den indre bydel med Marmorkirken i centrum står nærmest som uforandret af tiden, men snigende i baggrunden ses de nye vartegn, der langsomt bevæger sig ind i København.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0073 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

Byen er hyldet i sne og sigtebarheden er dårlig på denne grå januar dag. Den indre bydel med Marmorkirken i centrum står nærmest som uforandret af tiden, men snigende i baggrunden ses de nye vartegn, der langsomt bevæger sig ind i København. De ændrer vores skyline til en helt ny og moderne storby med meget mere stål og glas.

Alt imens jeg søger og dokumenterer disse kontraster, tænker jeg på, hvor længe det vil tage, før de nye bydele har fundet deres egen sjæl og charme, som f.eks. et Vesterbro forlængst har fået sig.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen