Popups Example
Klaus Bo Klaus Bo

Haiti Adolescent

Drengen på billedet står med et oppustet kondom i hånden. Billedet er taget i en af de lejre, som opstod efter det massive jordskælv, der ramte hovedstaden Port-au-Prince i Haiti i 2010.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0076 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tags: ,
Del:

I 2010 blev hovedstaden Port-au-Prince i Haiti ramt af et massivt jordskælv.

Halvandet år efter jordskælvet smadrede byen, boede mange stadig i lejre rundt omkring. Som her på pladsen foran præsidentpaladset, hvor jeg fulgte en gruppe unge i en lejr i deres forsøg på at opretholde et blot nogenlunde værdigt liv.

Drengen på billedet står med et oppustet kondom i hånden. Jeg håber, de unge i lejren bruger kondomer til noget mere fornuftigt.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen