Popups Example
Nanna Kreutzmann Nanna Kreutzmann

Til Elefanten

I Egypten har lokale kunstnere lavet en kæmpe elefant af affald. Den står på 28 meters dybde i Dahabbugten og er et yndet udflugtsmål for dykkere.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0041 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

I Dahab i Egypten har lokale kunstnere lavet en kæmpe elefant af affald. Den står på 28 meters dybde i Dahabbugten og er et fantastisk skjul for fisk – og et yndet udflugtsmål for dykkere og fridykkere.

På billedet balancerer freediver Alex Lozano på toppen af elefanten.

Elefanten blev skabt som en modreaktion til de store mængder af ​​affald i havet og koralrevenes dårlige tilstand. Håbet er, at der vil begynde at vokse koraller på elefanten, og at der dermed skabes et nyt rev for det marine liv.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen