Popups Example
Thorbjørn Hansen Thorbjørn Hansen

Enghave Brygge Sydhavnen

Kajkanten ved det tidligere Uniscrap, som mange danskere bevidst eller ubevidst kender fra Olsen Banden filmene, og så jollen med dannebrog er ganske definerende for en tid, hvor det stadigvæk var en udpræget industrihavn.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0071 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

Kajkanten ved det tidligere Uniscrap i Sydhavnen, som mange danskere bevidst eller ubevidst kender fra Olsen Banden filmene, og så jollen med dannebrog er ganske definerende for en tid, hvor det stadigvæk var en udpræget industrihavn.

Nu er livet så småt tilbage i havnen, men ikke med kraner, slæbebåde, og pramme. Det er kajakker, el-drevne joller, havnebade og mange andre fritids- og sports aktiviteter, der fylder. På kajen er det cafélatte, events og og rekreativt liv, der har erstattet hårdtarbejdende overalls-klædte havnearbejdere med fyraftenbajere og en smøg i kæften.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen