Popups Example
Lars Krabbe Lars Krabbe

Efter en hård dag i arenaen

Jeg ved jo rent faktisk ikke, om det var et tyrehoved eller en hel tyr (mon dog), og det passer mig perfekt. Så kan jeg digte videre og lege, at det var en træt tyr, der hvilede ud efter en hård dag i tyrefægterarenaen.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0032 Årstal: Limited edition: 40 stk Varekategorier: , , Tag:
Del:

Vi var med vores drenge på ferie i Barcelona, hvor vi havde lånt en lejlighed på Plaça Reial. En dag skulle vi ud i byen, og da vi passerede lejligheden overfor, stod døren på klem.

Jeg kunne lige se lidt af en tyrenakke i en lænestol, og jeg bankede på døren flere gange for at høre, om jeg måtte forevige det syrede syn.

Intet svar, så jeg tillod mig at linde så meget på døren, at jeg kunne tage et hurtigt billede og liste videre med fryd i sindet. Humor og fotografi er mine darlings, og når de begge er til stede samtidig, bliver jeg nærmest lykkelig.

Jeg ved jo rent faktisk ikke, om det var et tyrehoved eller en hel tyr (mon dog), og det passer mig perfekt. Så kan jeg digte videre og lege, at det var en træt tyr, der hvilede ud efter en hård dag i arenaen.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Be the first to review “Efter en hård dag i arenaen”

Instagram


@ imagebyheart

Smukt ser det ud, når isen bryder op her ved Diskobugten i Grønland. 
Men det sker tidligere end for bare 15 år siden og @jakobdall fotograferer klimaforandringer i flere af hans værker. Se de andre via link i bio og bestil dit yndlings til hjemmet

#grønland #diskobugten #klima #klimaforandringer #natur #naturephoto #climatechange #climatechangeisreal #greenland #discobay
“Klap lige kamelen”
Der sidder en vagtpost i Sahara i et lille skur og han stikker ind i mellem hånden ud for at klappe son vagtkamel...
Tine Harden er fotografen og du kan blive ejer af dette fantastiske foto. 
#vagtpostenisahara #sahara
Trænger dit hjem til lidt råt og smukt input, så er dette foto af@klaus_bo perfekt. 
#skyggerilejren finder du på på vores hjemmeside imagebyheart.com og der er mange andre smukke og rå fotos at vælge imellem. 
#indretning #reportagefoto #boligindretning #boliginspiration

#fotokunst #photoart #imagebyheart #interiør #indretningsinspiration #madeindenmark #scandinavianstyle #nordicart #danishart
#walldecor

Få vores nyhedsbrev med gode fotohistorier og tilbud