Popups Example

Stolthed og begejstring til lanceringen

Lanceringen af Image By Heart

Endelig kom dagen for lanceringen af Image By Heart – den dag vi har glædet os til så længe. Vi havde inviteret presse og andre interesserede op i den smukke sal på Klub i København og tog imod med et slideshow med alle fotografierne samt et stort glasmonteret billede af hver fotograf. De store billeder knejsede fornemt i hvert af de store vinduesfag – knivskarpe og dragende. Og alle fotograferne stod klar til at fortælle om deres billeder, hvordan de arbejder, og hvad der tænder dem.

Boligstylist Louise Dorph var inviteret til at fortælle om fotokunstens rolle i den moderne boligindretning. Hun er vild med fotokunst, der som hun siger åbner et vindue til virkeligheden – en rigtig god kontrast til grafik og andre former for kunst, vi har hængende:

Fotografiet er et rigtig godt spark ind i boligindretningen, det skaber en ny virkelighed i rummet. Fotografiet råber højere og er mere råt og en god kontrast til alt det pæne grafiske, der ofte præger væggene. Og i denne instant-tid, hvor alle knipser og dokumenterer, så sætter vi virkelig pris på det, når vi oplever, hvad professionelle fotografer kan præstere.

Boligstylist Louise Dorph

 

Så var tiden kommet til at stille skarpt på dagens hovedattraktioner: Billederne og fotograferne. Tine Gøtzsche havde til vores store glæde sagt ja til at være vært og binde tingene sammen. Og ikke mindst interviewe fotograferne om deres billede i salen, og hvad der driver dem som fotografer. Det har vi optaget på video – se med her:

 

 

Der er 10 fotografer med fra start i Image By Heart, og de havde alle et af deres egne billeder med til lanceringen. I videoen når vi omkring fem af fotograferne, nemlig Tine Harden, Klaus Bo, Lars Krabbe, Steven Achiam og Søren Rud. De sidste fem billeder og fotografer er ikke med i denne første video, men dem skal du ikke snydes for, så de kommer her. Klik videre og læs beskrivelserne til hvert billede.

 

Thorbjørn Hansen: VM Husene Ørestad City

Jakob Dall: Når livet rinder ud i sandet

Steen Tronsgaard: Sådan smager Syrah Shiraz

Jesper Tønning: Udsigt

Nanna Kreutzmann: Under the Waves

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen