Popups Example
Søren Rud Søren Rud

Springsteen koncert i Østberlin

300.000 mennesker overværede koncerten i Østberlin. På billedet er Bruce Springsteen sammen med korsangeren Patti Scialfa, som han blev gift med i 1991.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0087 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

Det må have været den største amerikanske stjernemusiker, der gav en udendørs koncert i Østberlin.  300.000 mennesker overværede koncerten, som er den bedste koncert, jeg nogensinde har været til.  Den varede næsten fire timer og der var fuld tryk på hele tiden.

Presseområdet var spærret af, som et bedre fængsel, men som fotograf fik jeg lov til at gå rundt over det hele, dog tæt fulgt af en meget venlig og sød repræsentant for kommunistpartiets Ungdomsafdeling.  Det var til den koncert, at Ritt Bjerregaard stod op under det meste af koncerten i sin sorte Bruce-læderjakke. Stemningen var fantastisk.  Mange unge mænd var i soldateruniformer, og det er nok den eneste koncert, hvor jeg ikke så en eneste tilskuer fuld eller skæv.  På billedet er Bruce Springsteen sammen med korsangeren Patti Scialfa, som han blev gift med i 1991.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen