Popups Example
Lars Krabbe Lars Krabbe

Blade og aliens

En meget dyster eftermiddag sidst i november gik jeg en tur i Forstbotanisk Have i Charlottenlund med den store studielampe, og så væltede motiverne frem fra den mørke skovbund.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0033 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , Tag:
Del:

Jeg er vild med Forstbotanisk Have i Charlottenlund.

En meget dyster eftermiddag sidst i november tog jeg derud og gik en tur med den store studielampe, og så væltede motiverne frem fra den mørke skovbund. For eksempel disse store blade og frøstanden fra et magnolietræ med de sjove røde frø.

Jeg billed-googlede udsnittet med frøstanden – og jeg fik ikke noget brugbart svar, men til gengæld massevis af uhyggelige billeder fra film med aliens.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen