Popups Example
Lars Krabbe Lars Krabbe

Beam me up

Jeg var vild med denne herre i Paris, der var helt i sin egen verden. Forestillede mig at han sendte besked til hjemplaneten om, at han gerne ville beames tilbage, da der ikke var tegn på civilisation på dette mærkværdige sted.

Fra 850 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 0034 Årstal: Limited edition: 40 stk Kategorier: , , , Tags: ,
Del:

Jeg er ikke meget for højder og små rum, må jeg indrømme, så jeg skulle ikke op i Eiffeltårnet næsten på årsdagen for terrorangrebene i Paris.

Min kone er ikke så pivet, så mens hun brugte et par timer på at komme op og nyde udsigten, gik jeg over på Trocaderopladsen og nød synet af de mange turister, der tog selfies i mystiske positurer med Eiffeltårnet som baggrund.

Jeg var vild med denne herre, der var helt i sin egen verden. Forestillede mig at han sendte besked til hjemplaneten om, at han gerne ville beames tilbage, da der ikke var tegn på civilisation på dette mærkværdige sted.

Vægt 40 kg
Glasmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret med billedsiden mod 6 mm Diamantglas med polerede kanter + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Dibondmonteret foto: Hahnemuhle fine art Photo glossy 260 gr. print monteret på 3 mm Dibondplade + satin laminat + ophængsbeslag inkl. skiver og skruer.
Med disse beslag kommer billedet til at hænge og svæve 10 mm ud fra væggen.

Indrammet foto: Hahnemuhle fine art Pearl 310 gr. print opklæbet på plade og håndindrammet med lys egetræsramme eller sort/hvid lakeret træramme + glas.

Print uden ramme: Hahnemuhle PEARL 310 print. Leveres i paprør.

Læs mere om finish og montering

Instagram


@ imagebyheart

Instagram has returned invalid data.
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen